THY'den İstanbul Havalimanı kararı: Tüm uçuşlar durdu

THY'den İstanbul Havalimanı kararı: Tüm uçuşlar durdu

İstanbul'da üç gündür süren kar yağışı hayatı olumsuzu etkiliyor. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul Havalimanı'ndaki tüm uçuşların gece 00:00'a kadar ertelendiğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlerdir uyarılarda bulunmasının ardından İstanbul’da başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Olumsuz hava şartları nedeniyle hava ulaşımı da durumdan etkileniyor.

a5fa5d2f3272ee8f9f5a2688a572a657-copy.jpg

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul Havalimanı'nda uçuşların saat 00.00'a kadar ertelendiği duyurdu. THY Genel Müdürü Ekşi saat 13.00'te başlayacağını duyurmuştu. Havalimanında kar temizleme çalışmaları ise devam ediyor.

5a5251b8817d64adf352ce6a79bb4d7f-copy.jpg

THY Basın Müşaviri Üstün yaptığı açıklamada, "İlgili otoriteler havalimanlarımızı ve ulaşım yollarını uçuşlarımıza yeniden hazır hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Alınan karar doğrultusunda İstanbul Havalimanı operasyonlarımız bu gece 00:00'a kadar durdurulmuştur" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN