Vali Yerlikaya'dan İstanbullulara: Araçlarınızı çekin yoksa biz çekeceğiz

Vali Yerlikaya'dan İstanbullulara: Araçlarınızı çekin yoksa biz çekeceğiz

İstanbul'da yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kalan bazı vatandaşlar araçlarını yol kenarlarında park halinde bırakmıştı. İstanbul Valisi Yerlikaya, araçlarını Hadımköy Gişeler ve Arnavutköy arasında bırakan kamyon, TIR ve özel araç sahiplerini uyardı: Çekilmediği takdirde araçlar görevlilerce çekilecektir.

İstanbul'da cumartesi gününden bu yana süren kar yağışı etkisini artırmış, kara ve hava ulaşımlarında aksaklıklar meydana gelmişti. Saatlerce yolda mahsur kalan bazı vatandaşlar ise çareyi araçlarını park halinde yolda bırakarak yaya olarak gitmekte bulmuştu.

'ARAÇLARINIZI ÇEKİN YOKSA BİZ ÇEKECEĞİZ'

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, twitter hesabından İstanbullulara seslenerek araçlarını terk eden vatandaşların acilen yoldan alması yönünde çağrıda bulundu. Yerlikaya'nın paylaşımı şöyle:

'Kıymetli hemşehrilerim, #Hadımköy Gişeler ve #Arnavutköy arasında park edilmiş kamyon, TIR ve özel araçların sahipleri tarafından ACİLEN ÇEKİLMESİ GEREKMEKTEDİR❗ Çekilmediği takdirde araçlar görevlilerce çekilecektir.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN