Son nefesinde bile dövüşmeyi bırakmadı! Kurbağaya yem olan yılan kediyle böyle dövüştü

Havaların serinlemesiyle birlikte yılanların toprak altına girmesi bekleniyordu ancak gelen son görüntüler bunu aksine bir durum gerçekleştirdiği gösterdi. Sosyal medyada gündem olan bu görüntüyü izleyince doğanın ne kadar acımazsız olduğunu göreceksiniz. Kurbağa tarafından yenilen yılanın son nefesinde yaptıkları herkesin ağzını açık bıraktı. Son nefesinde bile dövüşmeyi bırakmadı! Ezeli düşmanıyla kıran kırana çarpıştı. İşte herkesi şaşırtan o görüntüler...

Yaz aylarında korku salan yılanlar serin havalar ile birlikte toprak altına gömülmeye başladı. Kış uykusu için yuva arayan bir yılanın başına gelenler ise herkesi şoke etti. Sosyal medyada bu görüntüler gündem oldu. Kurbağa tarafından yutulan son nefesinde verdiği ecel terleri görenleri şaşkına çevirdi. Ezeli rakibiyle kıyasıya çarpıştı. Kurbağaya yem olan yılan kediyle böyle dövüştü...

SON NEFESİNDE BİLE EZELİ RAKİBİYLE SAVAŞTI

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir kurbağanın canlı canlı yılan yediği görülüyor. Henüz tam anlamıyla yutulmayan yılan o sırada ezeli düşmanı olan bir kedi tarafından öldürülmek isteniyor. O anda ise şantaller kopuyor.

Kedinin tırmalamalarına rağmen kendini korumaya çalışan en sonunda dişli rakibinden kurtuluyor ancak bu sefer kurbağaya yem oluyor.

ghhg-52.jpg

KEDİLER YILAN YER Mİ?

Şunu gayet rahatlıkla söyleyebiliriz ki dışarıda doğada yaşayan kediler, evimizde bize dostluk eden kediler kadar narin değildir. Doğada kediler için tehlikeli olan pek çok şey vardır. Kediler de bu nedenle sürekli tetiktedir. Özellikle yemek bulma konusunda sıkıntı çeken kediler için tek çare buldukları hayvanları avlamalarıdır.

Zorunlu etobur olan kediler için hayvan yemekte herhangi bir sorun yoktur. Pençeleri ile buldukları hayvanları öldürüp onları yiyebilirler. Kedilerin yılan yediğine de rastlanmıştır. Bu yüzden yılan da kedilerin yediği görülen hayvanlar arasında yerini alır.

Ancak bu kedilerin her zaman yılanlarla uğraşacağı ve onları yemek isteyeceği anlamına gelmez. Kedi eğer kendini avından daha güçlü görmezse oradan uzaklaşmayı tercih eder. Yani bir kedinin yılanı öldürmeyi ve yemeyi tercih etmesi için kendisinin ondan daha güçlü olduğunu düşünmesi gerekir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN