Sosyal medyadan paylaşım yaptı, feci şekilde hayatına son verdi! Cesedi günlerdir bulunamıyor

Sosyal medyadan paylaşım yaptı, feci şekilde hayatına son verdi! Cesedi günlerdir bulunamıyor

Ailesinin teknesiyle denize açıldıktan sonra sosyal medyadan intihar notu paylaşan 24 yaşındaki adam, korkunç şekilde yaşamına son verdi. Üç gündür denizde arama yapan ekipler, 24 yaşındaki gencin cesedine ulaşamadı. İşte detaylar...

Trabzon'un Sürmene ilçesi Soğuksu mevkisinde 28 Temmuz 2023 Cuma günü sabah saatlerinde limandan babasına ait tekne ile açılan İsmail Karaahmetoğlu, ayağına bağladığı çapa ile denize atladı.

ayagina-capa-baglayip-denize-atladi-intihar-etti-8.jpg
İsmail Karaahmetoğlu

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTI

Sosyal medya hesabında denizde çektiği bir görüntüye, "Buraya kadarmış" yazarak paylaşımda bulunan 24 yaşındaki adam, daha sonraki paylaşımda ise, "Söylenecek çok şey var, son zamanlarda psikolojim çok bozuldu. Aile ve iş kaynaklı iyice isyan noktasına geldim. Geride bıraktıklarım için çok üzgünüm. Herkes hakkını helal etsin. Bakalım demirlerle kaç saniyede suyun dibine gideceğiz" ifadelerini kullandı.

ayagina-capa-baglayip-denize-atladi-intihar-etti-1.jpg

YAKINLARI İHBARDA BULUNDU

Bu paylaşımları gören İsmail Karaahmetoğlu'nun yakınları teknenin bağlandığı limana geldi. Teknenin, Sürmene açıklarında olduğunu fark eden yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi.

ayagina-capa-baglayip-denize-atladi-intihar-etti-4.jpg

EKİPLERİN ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı'na bağlı DEGAK Özel Timi-02 Komutanlığı ekiplerince arama-kurtarma çalışmaları sürerken, İsmail Karaahmetoğlu'nun yakınlarının limandaki üçüncü gününde bekleyişi de devam ediyor.

Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı'na bağlı dalgıç timi, helikopter ve polis takviyesiyle arama çalışmalarının kapsamı genişletildi. Samsun'dan getirilen uzaktan kumandalı sistemle çalıştırılan ROV (su altı görüntüleme cihazı) ve helikopterle hava destekli yapılan aramaların üçüncü gününde de kayıp balıkçıdan bir iz bulunamadı.

ayagina-capa-baglayip-denize-atladi-intihar-etti-3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN