Soylu'dan Bahçeli'ye 'destek' teşekkürü

Soylu'dan Bahçeli'ye 'destek' teşekkürü

MHP lideri Bahçeli'nin desteğine İçişleri Bakanı Soylu teşekkür ederek cevap verdi. Soylu, "Güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum" dedi.

MHP lideri Bahçeli, Sedat Peker'in iddialarında ağır ithamlarla hedef aldığı İçişleri Bakanı Soylu'ya bir kez daha tam destek verdi.

Partisinin bugünkü grup toplantısında konuşan Bahçeli, Soylu için "Bilhassa terörle mücadele alanında ismini altın harflerle yazdıracak İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya yapılan itibar suikastlarını, siyasi linç girişimlerini, zulme varan isnatları kaygıyla izlediğimizi, asla ama asla kabul etmediğimizi tarihe not olarak düşmek istiyorum. Kim demiş Sayın Soylu yalnız diye? Kim demiş Sayın Soylu kimsesiz diye?" ifadelerini kullandı.

Soylu da bu ifadelerin ardından sosyal medya hesabından Bahçeli'ye teşekkür etti. Paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Devletimizin terörle mücadele azim ve kararlılığına, kahraman güvenlik güçlerimize, edeben ifade ederim ki şahsıma ve mücadele arkadaşlarıma, büyüğümüz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet Bahçeli’ye güven ve inancı için minnet ve şükran duyuyorum. Allah razı olsun"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN