Soylu'dan İmamoğlu'na ilginç 'MOBESE' yanıtı: Dedikodu değil, iyiliğin zamanı

Soylu'dan İmamoğlu'na ilginç 'MOBESE' yanıtı: Dedikodu değil, iyiliğin zamanı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yoğun kar yağışı yaşandığı gün Birleşik Krallık Büyükelçisi ile balıkçıda yemek yemesiyle ilgili MOBESE kayıtlarının paylaşılması konusundaki tepkisine cevap verdi. Soylu, "Dedikodu değil, iyiliğin zamanı" diye konuştu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile birlikte 'Afganistan İnsani Yardım Treni Uğurlama Töreni'ne katıldı.

Soylu, törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin "İstanbul Büyükşehir (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun MOBESE'lerle ilgili açıklaması oldu" sözlerine Soylu, "Arkadaşlar, dedikodu değil, iyiliğin zamanı" yanıtını verdi.

NE OLMUŞTU?

Başkan İmamoğlu, İstanbul'da karın etkisini artırmaya başladığı gün, öğle arasında İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott ile yemek yemiş ve bu anların MOBESE kayıtları paylaşılmıştı.

İmamoğlu, buna tepki göstererek "Devletin imkanları kullanıldı. Benim geçtiğim sokağın MOBESE kameraları paylaşıldı. Magazinsel bir olay haline getirildi. Ben bu konudaki düşüncelerimi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile de paylaştım. Bu şehrin amiri olarak benim soru işaretlerime cevap vermek zorunda. MOBESE kameraları bir kazanın tespiti veya bir suç olayı için kullanılır" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (44)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
44 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN