Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Ana muhalefet lideri mekan basmaya gitmez

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na: Ana muhalefet lideri mekan basmaya gitmez

İçişleri Bakanı Soylu, enflasyon rakamları açıklandıktan sonra TÜİK'e giden ve içeri alınmayan CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi: Ana muhalefet partisi genel başkanı, PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip, mekan basmaya gitmez.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kasım ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından bilgi almak için Türkiye İstatistik Kurumuna (TÜİK) giden ve randevusu olmadığı gerekçesiyle içeri alınmayarak kapıda açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'mekan basmakla' suçladı.

'MEKAN BASMAYA GİTMEZ'

Twitter hesabından paylaşım yapan Bakan Soylu şunları yazdı:

"Kılıçdaroğlu, suç ve suç örgütleri ilişkisiyle o iklimin ve sözlerin etkisiyle siyasi tarihimide görülmeyen yöntemlere başvuruyor.

Ana muhalefet genel başkanı; PKK, DHKP-C ve organize suç örgütlerinin ağına düşüp, onlara özenip mekan basmaya gitmez.

Siyasetin ve devletin kaidesi bellidir. CHP, başında ehliyetini kaybetmiş bir kişi ve bunu istismar edenlerin işgalindedir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (39)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
39 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN