Stoklar bitmeden yetişin! TMO ayçiçek yağlarında indirim bombası, giden kilerini yağ dolduracak

Stoklar bitmeden yetişin! TMO ayçiçek yağlarında indirim bombası, giden kilerini yağ dolduracak

Mutfaklarda en çok kullanılan ürünler arasında yer alan ayçiçek yağında kaçırılmayacak kampanya TMO'dan geldi. 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatlarını dibe çeken TMO fiyatları düşürdükçe düşürüyor. İşte TMO indirimli ayçiçek yağı fiyatları…

Toprak Mahsulleri Ofisi, Eylül ayı ile birlikte indirim kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Eylül sonuna kadar geçerli olacak indirim kampanyaları kapsamında 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatının 104 TL'ye kadar düştüğü duyuruldu. Tüketiciler arasında büyük ilgi gören ayçiçek yağı stokları her gün yenilenirken vatandaş da kilerlerini tıka basa dolduracak. PTT AVM üzerinden indirimli ürünlere ulaşılabileceği belirtilirken ayçiçek yağı indirim fiyatları da açıklandı. İşte TMO indirimli ayçiçek yağı fiyatları…

AYÇİÇEK YAĞINDA KAÇIRILMAYACAK İNDİRİM

Temel gıda ürünlerine yapılan zamlar dikkat çekerken mutfağın vazgeçilmez ürünü ayçiçek yağı indirimleri yakından takip ediliyor. Hemen hemen birçok yemekte kullanılan ayçiçek yağı fiyatları Rusya ve Ukrayna Savaşı'nın ardından hızlı bir yükselişe geçti. TMO tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda ayçiçek yağı fiyatlarının düştüğü belirtildi.
Ayçiçek yağını uygun fiyata almak isteyenlerin PTT AVM üzerinden alışveriş yapabileceği belirtilirken 1, 2, 3, 4, 5 litrelik ayçiçek yağı çeşitlerinde indirim yapıldığı belirtildi. İndirimli ayçiçek yağı fiyatları şu şekildedir:

tmo-aycicekyagi.jpg

  • TMO 5 litrelik ayçiçek yağı sadece 135 Türk Lirası.
  • TMO 4 adet 1 litrelik ayçiçek yağı toplam 209,15 Türk Lirası.
  • Olin 5 litrelik teneke ayçiçek yağı dörtlü paket 933,61 Türk Lirası.
  • Orkide 5 litrelik pet ayçiçek yağı 271,27 Türk Lirası.
  • Olin 2 litrelik ayçiçek yağı sadece 104,73 Türk Lirası.
  • Emek 500 milimlik ayçiçek yağı yalnızca 29 Türk Lirası'lık fiyatı ile satışta.

ELİMİZ ÇABUK TUTAN CEBİNİ DOLDURUYOR

Ayçiçek yağı stoklarını sınırlı olduğu belirtilirken indirim fırsatından yararlanmak isteyenlerin hızlı davranması gerektiği vurgulandı. Toprak Mahsulleri Ofisinin uygun fiyatlarla sunduğu ayçiçek yağını PTT AVM ya da Tarım Kredi Kooperatifi marketleri üzerinden temin edebilirsiniz. Ayçiçek yağı almak isteyenler 30 Eylül 2023 tarihine kadar indirimli fiyatların alışveriş yapabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN