Suçüstü yakalanan hırsızdan şoke eden sözler: Suriyeliyim, bana dokunamazsınız

Suçüstü yakalanan hırsızdan şoke eden sözler: Suriyeliyim, bana dokunamazsınız

İstanbul'da sabah evinden çıkan Prof. Zeki Fındıkoğlu, otomobilinin içindeki hırsızla göz göze geldi. Fındıkoğlu'nun eşi "Ben Suriyeliyim, bana dokunamazsınız" diyen hırsızı, araçtan indirip polise teslim etti.

Olay, Beyoğlu Pürtelaş Mahallesi Hasan Efendi Sokak'ta sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir üniversitede Güzel Sanatlar Fakültesinde öğretim üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu işe gitmek için evden çıktı. Fındıkoğlu, cipine yöneldiği sırada içeride bir kişinin olduğunu gördü.

ARACIN İÇİNE KİLİTLEDİLER

Hemen aracın kapılarını kilitleyen Fındıkoğlu durumu eşi Nuriye Fındıkoğlu'na ve polise haber verdi. Nuriye Fındıkoğlu şüpheliyi araçtan çıkartarak olay yerine gelen polis ekiplerine teslim etti. Yapılan üst aramasında bir adet laptop, araç navigasyonu ve cep telefonu ele geçirilen şüpheli ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

'BEN SURİYELİYİM, BANA DOKUNAMAZSINIZ'

Yaşananları anlatan Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu, "Sabah üniversiteye gitmek için evden çıkarak aşağı indim. Arabaya baktığımızda çuval gibi bir şeyin olduğunu gördüm. Sarhoş gibi görünüyordu. Ben Suriyeliyim, bana dokunamazsınız diyor bir taraftan. Arabanın içinde ne var ne yok sökmüş, doldurmuş çantasına. Eşim Adanalı, kendisi çıkarttı şüpheliyi. Ben karışamadım. Polis ekipleri gelene kadar eşim ve komşularla tuttuk şahsı" dedi.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN