Suudi Arabistan'a giden Erdoğan'dan Umre ziyareti

Suudi Arabistan'a giden Erdoğan'dan Umre ziyareti

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz El Suud’un daveti üzerine Suudi Arabistan’a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabe'ye Umre ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki ülke arasında 2018'den bu yana ciddi krizlerinden birinin yaşanmasına yol açan Suud gazeteci Cemal Kaşıkçı davasının Riyad'a devrinin ardından iki günlüğüne Suudi Arabistan'a gitti.

suu.jpg

Suudi Arabistan Kralı Abdülaziz tarafından Al-Salam Sarayı'nda resmi törenle karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman bin Abdülaziz Al Suud'un ardından Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü.

ree.jpg

Erdoğan, Suudi Arabistan'da Umre ziyareti de gerçekleştirdi.

tay.jpg

Erdoğan'a; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da eşlik ettiği görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (32)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
32 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN