Suudi bakanın sözlerinin ardından muhalefetten iktidara sert tepki: Yatacak yeriniz yok

Suudi bakanın sözlerinin ardından muhalefetten iktidara sert tepki: Yatacak yeriniz yok

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Suudi Arabistan Maliye Bakanı'nın "Türkiye gibi kırılgan ülkeleri desteklemeyi sürdüreceğiz" sözleri üzerinden iktidara "IMF'ye verilmeyen 5 milyar $'ın havasını yıllarca attılar. Tulumbada su bitti. Seçim öncesi sağa sola el açtılar. Suudi bakana bunları söylettiniz. Yatacak yeriniz yok" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Suudi Arabistan Maliye Bakanı Muhammed Abdullah Al-Jaddah'ın "Türkiye gibi kırılgan ülkeleri desteklemeyi sürdüreceğiz" açıklamasının yankıları sürüyor. Son olarak açıklamaya muhalefet kanadından tepki geldi. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Suudi bakanın rahatça böyle bir açıklama yapması nedeniyle iktidara tepki gösterdi.

'TULUMBADA SU BİTTİ'

Faik Öztrak'ın paylaşımı şu şekilde:

"IMF'ye verilmeyen 5 milyar $'ın havasını yıllarca attılar. Tulumbada su bitti. Seçim öncesi sağa sola el açtılar. 5 milyar $ için Suudi Finans Bakanına 'Türkiye gibi savunmasız ülkeleri desteklemeyi sürdüreceğiz, fırsat kolluyoruz' sözünü de söylettiler. Yatacak yeriniz yok."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN