Taksiciden TAG sürücüsüne tehdit: Seni bir daha görürsem...

İstanbul'da uzun süredir devam eden ve artık krize dönüşen taksi sorunu, meydana gelen bazı olumsuz olaylarla yeniden gündem oluyor. Taksicilerin alıkoyduğu bir TAG sürücüsü vatandaşı tehdit ettiği görüntüler tepki topladı. Görüntülerdeki taksicilerin vatandaşa yönelik ifadeleri 'artık yeter' dedirtti.

İstanbul'da karmaşık bir hal alan taksi krizi dönem dönem gündeme oturmaya devam ediyor. Hizmet kalitesi ve ücret politikası nedeniyle müşteriler taksi yerine farklı uygulamaları tercih ediyor. Son zamanların en çok kullanılan uygulama ise Martı TAG oldu.

TAKSİCİLER TAG SÜRÜCÜSÜNÜ TEHDİT ETTİ

Ancak bazı yaşanan olumsuz olaylar krizin boyutunu gözler önünde seriyor. Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde bir grup taksicinin TAG sürücüsü vatandaşa, aracında alıkoyarak ağır sözler sarf etti.

Bu zorbalık karşısında çaresiz kalan vatandaş, taksicilerin her dediğini onaylayarak bir daha olayın yaşandığı bölgede dolaşmayacağını ifade etti.

'İÇERİ DE GİRSEM AFFETMEM'

Videoda taksici TAG sürücüsünü "Seni benim mahallemde bir daha görürsem; yaş baş dede amca dinlemem. Plakanı aldım. Denk düşersek, senin arabanda bir tane müşteri görürsem, nerede olduğumun önemi yok dayı; içeri de girsem affetmem" ifadeleriyle tehdit etti.