Taksim saldırısının zanlısı ile görüşme yaptığı iddia edilmişti: MHP'li Mehmet Emin İlhan tekrar savcılığa gitti

Taksim saldırısının zanlısı ile görüşme yaptığı iddia edilmişti: MHP'li Mehmet Emin İlhan tekrar savcılığa gitti

Taksim patlamasının zanlısı Ahlam Albashır ile üzerine kayıtlı hattan görüşme yapıldığı iddialarıyla gündeme gelen MHP'li Mehmet Emin İlhan, bugün Şırnak Adliyesi'ne geldi. Bir süre burada kaldıktan sonra adliyeden ayrılan İlhan'ın savcılığa ne için geldiği öğrenilemedi.

MHP Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan'ın üzerine kayıtlı GSM hattının 2019'da Cizre'de bulunan bir iletişim bayisinden alındığı ve bu bayii hakkında usulsüz işlem yaptığına dair tespitlerin olduğu belirlendi.

"SAVCIYLA GÖRÜŞECEĞİM"

Üzerine kayıtlı numaradan İstiklal Caddesi patlamasının şüphelisiyle yapılan görüşme için ifadeye çağrılması ile gündeme gelen MHP’nin Güçlükonak İlçe Başkanı Mehmet Emin İlhan, tekrar adliyeye gelerek savcı ile görüşeceğini belirtti.

GEREKÇESİ ÖĞRENİLEMEDİ

"Üzerinize kayıtlı GSM hattının kim tarafından çıkarıldığını biliyor musunuz?" sorusuna "Bilmiyorum" cevabını veren İlhan, kısa bir süre burada kaldıktan sonra adliyeden ayrıldı. İlhan'ın savcılığa gelme gerekçesi öğrenilemedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN