Tan Sağtürk ve Tamer Karadağlı Meclis'te bütçe görüşmelerine katıldılar

Tan Sağtürk ve Tamer Karadağlı Meclis'te bütçe görüşmelerine katıldılar

Devlet Opera Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tan Sağtürk ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, TBMM'de Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 yılı bütçe görüşmelerini izledi. İki ismin göreve getirilmesi büyük yankı uyandırmıştı.

TBMM Genel Kurulu’nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi ile Sayıştay raporlarının görüşmeleri devam etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 yılı bütçelerinin görüşmelerini Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ile Devlet Opera Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Tan Sağtürk de izledi.

BU YIL GÖREVE GETİRİLMİŞLERDİ

Tamer Karadağlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 11 Ağustos tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan kararnamesiyle Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı.

Tan Sağtürk ise 15 Eylül tarihli atama kararnamesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'ne getirilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN