Tarih kitaplarına geçecek kare... Dünyanın en zehirli yılanını görünce uykunuz kaçacak! Dev yılan o ülkede görüldü

Tarih kitaplarına geçecek kare... Dünyanın en zehirli yılanını görünce uykunuz kaçacak! Dev yılan o ülkede görüldü

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Bir gezgin fotoğrafçısı tarafından çekilen görüntüler herkesi şoke etti. Tarihi kitaplarına geçecek kare. Dünyanın en zehirli yılanını görünce uykunuz kaçacak! Dev yılan ilk defa o ülkede görüldü. Uzmanlar uyardı, istila başladı!

Yaz ayları ile birlikte yılan vakaları hızla artmaya başladı. Dünyanın birçok farklı yerinden görüntüler gelmeye devam ederken bir gezgin fotoğrafçısı tarafından çekilen fotoğraflar herkesi şoke etti. Tarih kitaplarına geçecek kare. Dünyanın en zehirli yılanını görünce uykunuz kaçacak! Dev yılan o ülkede görüldü. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. İstila başladı, gördüğünüz gibi kaçın.

hjhjhj-2023-06-10t101346-000.jpg

Son dönemde yılan haberleri oldukça doğun şekilde takip edilmekte. Amerika Birleşik Devletleri'nden paylaşılan son görüntüler ise tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Tarih kitaplarına geçecek kare.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI!

Amerika'nın Pensilvanya eyaletinde doğa yürüyüşü yapan John McCombie dağda yürüdüğü sırada hiç beklemediği bir manzara ile karşı karşıya kaldı. Kayaların arasında gizlenmiş çıngıraklı albino yılanını görünce hayatının şokunu yaşadı. Bu yılan türünü canlı görmek neredeyse imkansız.

TARİHE GEÇECEK KARE...

Nadir görülen yılanı karşısında görünce şok geçiren John McCombie, hiç vakit kaybetmeden "Tarihe geçecek bir fotoğraf" diyerek fotoğraf makinesini çıkardı ve albino yılanın o anını ölümsüzleştirdi.

hgghgh-63.jpg

ÇINGIRAKLI ALBİNO YILANI ZEHİRLİ Mİ?

Çıngıraklı yılanlar 180 cm uzunluğunda olabilir ve yaklaşık 4 kg ağırlığında olabilir. Diğer yılanlar kadar büyük olmasa da, zehirleri ölümcüldür ve korunmalarına yardımcı olur. Bununla birlikte, genellikle kendi kendilerine saldırmazlar, sadece gerçekten tehdit altında hissettiklerinde saldırırlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN