TEM Otoyolu Edirne istikametine kapatıldı

İstanbul dün akşam başlayan kar fırtınası ile adeta kilitlendi. Tipi halindeki yoğun kar yağışı trafiği durma noktasına getirdi. TEM otoyolu Masko civarından yol Beylikdüzü istikametine kapatıldı. Araçlar açılan bariyerden ters istikamete yönlendirilmeye başlandı.

TEM otoyolu Mahmutbey gişelerde araç trafiği kontrollü olarak sağlanıyor. Edirne istikameti araç geçişine kapatılırken, araçlar kaldırılan bariyerlerden tersi istikamete yönlendirilip, açık olan E-5 istikametine yönlendiriliyor.

İstanbul’da etkili olan kar yağışı ve tipi TEM otoyolunun kapanmasına neden oldu. Gece boyu süren çalışmalar sonucunda otoyolda trafik kontrollü olarak sağlanmaya başlandı. Günün ilk saatleriyle araçların Edirne yönüne gidişi durduruldu. Otoyol kenarında trafik yoğunluğundan dolayı terk edilen araçların durduğu da görüldü. Ekiplerin otoyoldaki çalışmaları sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN