Tencereyle götürmek istediler, yakayı ele verdiler! İçinde yemek var zannedildi ama... Bakın içinden ne çıktı?

Tencereyle götürmek istediler, yakayı ele verdiler! İçinde yemek var zannedildi ama... Bakın içinden ne çıktı?

Çantalarla kaçırmak istediler ancak çok fena yakayı ele verdiler. O çantanın içinden bir servet çıktı. Hem eurolardan hem dolarlardan oluşan o banknotların toplam değeri ise 163.000 ediyor. İşte tüm detaylar…

Kapitan Andreevo sınır kapısındaki gümrük memurları yalnızca 24 saat içerisinde bir kargo aracı ve yolcu taşıyan otobüste yapılan 3 ayrı denetimden 163 bin euro değerinde nakit para ele geçirdi. Yapılan incelemelerde şaşırtan detaylar ortaya çıktı. O paraları kaçırmak için oldukça ilginç yöntemler denediler ama denetimlerden kaçamadılar. Çorba tenceresi içerisinde çıkan paraları gören gümrük memurları da şaşkına döndü. İşte tüm detaylar…

AKIL ALMAZ YÖNTEMLERİ EKİPLERDEN GEÇEMEDİ

Sonhaber'de yer alan açıklamalar doğrultusunda Bulgaristan gümrüğünde yapılan incelemelerle ortaya çıkan detaylar herkesi şaşkına çevirdi. Hollanda'dan Türkiye'ye giden Türk plakalı boş bir tır içerisinde arama yapan ekipler E.E adlı sürücü tarafından beyaz edilecek bir şeyin olmadığı belirtilirken incelemeler aksine ortaya çıkardı. Gıda dolabında 5 ile 50 euro arasında çeşitli değerlere sahip banknotlar bir çorba tenceresi içerisinde Türkiye'ye götürülmeye çalışılıyordu. Yapılan sayımda tencere içerisinden 45.000 çıktığı belirtildi. Ekipler paraya el koyarken Haskovo Bölge Savcılığı - Svilengrad Bölge Departmanı tarafından sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı.

kacak-para.jpg

Aynı gün içerisinde Romanya'dan Türkiye'ye giden bir yolcu otobüsünde yapılan incelemelerde euro ve dolar cinsinden banknotlar bulundu. Türk vatandaşı M.Y’nin üzerinden çıkan zarfların içerisinde 20.000 euro ve 20.000 ABD doları yer alıyordu.Aynı otobüsteki bir başka Yolcu B.G’nin üzerinde ise 30.000 ABD doları ve 8.160 Euro olduğu tespit edildi.

Yine Bulgaristan'dan Türkiye'ye doğru yolculuk yapan başka bir otobüsün yolcularından S.D’nin el çantasında ise 46.400 Euro olduğu tespit edildi. Yolcu paranın menşeisine ilişkin evrak sunmasına rağmen önceden beyan edilmemesi gerekçesiyle gözaltına alınarak hakkında idari işler suçundan soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN