THY uçağı acil iniş yaptı: Kabinde Belaruslu yolcu paniği

THY uçağı acil iniş yaptı: Kabinde Belaruslu yolcu paniği

Malezya'ya giden THY yolcu uçağında Belarus vatandaşı bir yolcu, uçakta taşkınlık yapınca pilot 'acil durum' ilanı yayınladı. Saldırgan yolcu Kuala Lumpur Havalimanı'nda güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Kuala Lumpur seferini yapan TK-60 sefer sayılı Boenig 777-300 ER tipi TC-JLA kuyruk tescilli uçağındaki Belarus vatandaşı bir yolcu, diğer yolcuları ve kabin ekiplerini rahatsız etti.

PİLOT 'ACİL DURUM' İLAN ETTİ

Tüm uyarılara rağmen yolcu taşkınlık yapmaya devam ederken, uçağın pilotu inişe yaklaşık 1,5 saat kala acil durum deklare etti.

THY uçağı yerel saatle 21.14'te Kuala Lumpur Havalimanı'na inişi gerçekleştirdi.

Uçağın inişinin ardından sorun çıkaran 25 yaşındaki yolcu, güvenlik görevlileri tarafından gözaltına alındı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN