Timur Cihantimur'un Türkiye'ye iadesi ile ilgili karar duruşması ertelendi

Timur Cihantimur'un Türkiye'ye iadesi ile ilgili karar duruşması ertelendi

Timur Cihantimur’un Türkiye'ye iadesine ilişkin davada tutukluluğunun devamına karar verildi, karar duruşmasıysa ileri bir tarihe ertelendi.

İstanbul’da 1 Mart gecesi ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybetmesine ve dört kişinin yaralanmasına yol açan Timur Cihantimur'un Türkiye’ye iadesiyle ilgili karar davası ABD'nin Massachusetts eyaletindeki Boston Bölge Mahkemesi’nde görüldü.

4 aydır ABD’de tutuklu olarak yargılanan Timur Cihantimur'un davada tutukluluğunun devamına karar verilerek, karar duruşması ileri bir tarihe ertelendi.

YORUMLAR (2)
2 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN