TOKİ'den aylık 2 bin 491 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! Hayallerinizi gerçeğe dönüştürün

TOKİ'den aylık 2 bin 491 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! Hayallerinizi gerçeğe dönüştürün

TOKİ projesiyle bütçenizi zorlamadan konut sahibi olun. Uygun fiyatlar, kolay ödeme planları ve modern konutlarla hayal ettiğiniz yaşama adım atın. İşte, aylık 2 bin 491 TL taksit ödeyerek ev sahibi olmanın yolu...

TOKİ'nin heyecan verici bir projesi daha başlıyor. Bu projede sadece 2 bin 491 lira taksitle konut sahibi olabilirsiniz. Karaman Merkez Kırbağı projesinde 17 adet konut bulunuyor ve başvurular için geri sayım başladı. 1 oda 1 salon dairelerin yer aldığı bu projede uygun taksitlerle hayallerinizdeki evi alma fırsatı sizi bekliyor.

TOKİ KARAMAN KONUT PROJESİ BAŞVURU NE ZAMAN?

Başvurular 17 Temmuz'da başlayacak ve 21 Temmuz'da sona erecek. Başvuruda bulunmak için 1.000 TL başvuru bedelini ödemeniz gerekiyor. Kura çekimi ise 28 Temmuz 2023 tarihinde Halk Bankası aracılığıyla gerçekleştirilecek.

Karaman TOKİ 2023 projesinde konut bedelleri 597 bin 990 TL ile 629 bin 450 TL arasında değişiyor. Peşinatla konut sahibi olabilme imkânı sunan projede peşinat bedelleri 149 bin 497 TL'den başlayıp 157 bin 362 TL'ye kadar çıkıyor.

TOKİ KARAMAN KONUT PROJESİ AYLIK ÖDEME NE KADAR?

Taksitler ise 2 bin 491 TL ve 2 bin 622 TL arasında değişiyor ve projede 180 ay vade seçeneği bulunuyor.

Başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, projenin bulunduğu şehirde ikamet etmek veya il nüfusuna kayıtlı olmak yer alıyor. Ayrıca başvuru sahibi, eşi ve velayeti altındaki çocukların daha önce TOKİ'den konut almamış olması ve tapuda kayıtlı başka bir konutun bulunmaması gerekiyor.

Bu fırsatı kaçırmadan TOKİ Karaman projesine başvurun ve uygun taksitlerle hayalini kurduğunuz evi sahiplenme şansını elde edin.

TOKİ KARAMAN KONUT PROJESİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

TOKİ Karaman projesi için başvuru şartları şöyle:

1) T.C. vatandaşı olmak

2) Başvurulan projenin bulunduğu şehir sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması ya da il nüfusuna kayıtlı olması

3) Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının TOKİ'den konut almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün ya da müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi)

TOKİ KONUT PROJESİ E-DEVLET BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN