Tüp fiyatlarında indirim! Alacaklar elini çabuk tutsun, Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz indirimi patlattı

Tüp fiyatlarında indirim! Alacaklar elini çabuk tutsun, Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz indirimi patlattı

Tüp kullanıcılarına güzel haber tüp tedarikçilerinden geldi! Önde gelen tüp markaları; Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz indirimi patlattı! Bu indirim içinizi ısıtacak! Alacaklar elini çabuk tutsun! İşte indirimli tüp fiyatları...

Art arda gelen zamlar en çok mutfakları etkiliyor. Tüplere gelen zamlarla vatandaş artık ocak kullanamayacak duruma gelmişken bu kez Türkiye'nin önde gelen tüp tedarikçileri Aygaz, İpragaz ve Bizimgaz, vatandaşı sevindirecek bir adım attı. Cepleri rahatlatacak tüp fiyatları vatandaşın yüzünü güldürecek.

YÜZDE 10 İNDİRİM BAŞLADI

12-kg-bos-tup-fiyati-1.jpg

Artan tüp fiyatlarından sonra ilaç gibi gelen indirim haberiyle 12 kilogramlık mutfak tüpünün fiyatını 485 TL'den 430 TL'ye indirerek yüzde 10'luk bir indirim sağladı.

TÜP FİYATLARINDAKİ İNDİRİMİN NEDENLERİ

Küresel Piyasa Düşüşü: Dünya genelindeki ekonomik dalgalanmalar, tüp fiyatlarına olumsuz etki etti. Bu durumu değerlendiren tedarikçiler, fiyatları düşürerek piyasa avantajı elde ettiler.

Artan Talep: Mutfak tüpüne olan talep son dönemde arttı. Bu durum, üreticilerin maliyetlerini aşağı çekmesine yardımcı oldu ve fiyatların düşmesini sağladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN