Meteoroloji uzmanı tarih vererek uyardı! Hava hızla soğuyacak: Pazartesi o saatte başlıyor

Meteoroloji uzmanı tarih vererek uyardı! Hava hızla soğuyacak: Pazartesi o saatte başlıyor

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten yeni bir hava durumu tahmininde bulundu! Ökten bu kez öncekinden daha sert olacağını söyleyerek uyardı. Tarih verdi! Pazartesi günü o saatte başlıyor! Soğuk cephe geliyor: Hava hızla soğuyacak

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla önemli bir hava durumu uyarısında bulundu.

YENİ BİR SOĞUK CEPHE GELİYOR

Ökten'in paylaşımına göre, yeni bir soğuk cephe geliyor ve öncekine göre daha şiddetli etkileri olacak. Bu sefer Karayel kaynaklı olan bu hava dalgası, havayı hızla soğutacak ve özellikle pazartesi günü etkisini gösterecek.

PAZARTESİ ÖĞLEN BAŞLAYACAK

Hızlı sıcaklık düşüşünün Pazartesi öğlene doğru yaşanması bekleniyor. Ökten, vatandaşları tedbirli giyinmeleri konusunda uyardı.

Kerem Ökten şu ifadeleri kullandı: “Yine bir soğuk cephe geliyor. Geçenkinden daha fazla üşütecek. Bu sefer Karayel kökenli. Havayı hızla soğutacak. Hangi gün? Pazartesi günü. Bu sefer hızlı sıcaklık düşüşü Pazartesi öğlene doğru olacak. Sabah yanınıza kalın kıyafet alın...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN