Türk Telekom müşterileri yaşadı! İnternet, mobil hat, ev telefonu fark etmez! Hemen indirimi yakalayın! Son katılım 30 Haziran

Türk Telekom müşterileri yaşadı! İnternet, mobil hat, ev telefonu fark etmez! Hemen indirimi yakalayın! Son katılım 30 Haziran

Türk Telekom kullanıcıları bu habere çok sevinecek. Mobil hat internet ya da ev telefonu kullanan Türk Telekomlular 30 Haziran 2023 tarihine kadar www.kirtasiyedunyasi.com‘da indirimin tadını çıkaracak. İşte Türk Telekom kampanya detayları…

Türk Telekom yeni kampanyası ile tüm müşterilerinin yüzünü güldürdü. Kırtasiye Dünyası mağazalarından yapılacak alışverişlerde geçerli olan indirim kampanyasının detayları paylaşıldı. 30 Haziran'a kadar geçerli olacak. İşte Türk Telekom kampanya detayları…

TÜRK TELEKOM'DAN YENİ KAMPANYA

  • 1 Nisan 2023 tarihinde başlayan kampanya 30 Haziran 2023 tarihine kadar devam edecek. Kampanya www.kirtasiyedunyasi.com web sitesi üzerinde geçerli olacak.
  • Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez ve 30.000 adet ile sınırlıdır.
  • Kampanya www.kirtasiyedunyasi.com ’da yer alan Yazıcı ve Fotokopi Kağıtları, Toner ve Oyuncak kategorisi hariç tüm ürünlerde geçerlidir. Kampanya diğer kampanyalarla/indirimlerle birleştirilemez.
  • Kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişiler online alışverişler kapsamında belirtilen internet sitesi üzerinden kampanyadan yararlanabilir. Kırtasiye Dünyası mağazaları üzerinde kampanya geçerli değildir.

turk-telekom-1.jpg

  • Kampanya kapsamında aldığınız ürünlerde Herhangi bir sorun oluşması durumunda Kırtasiye Dünyası’nı 0850 272 53 53 numaralı telefonunu arayarak ya da @kirtasiyedunyasi.com adresine mail göndererek şikayetlerinizi iletebilirsiniz.
  • Kampanya için kod tanımlanması Türk Telekom mobil uygulaması üzerinden ücretsiz olarak yapılmaktadır.
  • SMS ile katılım sağlayacak olan kişiler ise bir mesaj bedeli karşılığında kampanyaya katılım sağlayabilmektedir. 62 62'ye gönderilen kısa mesaj kapsamında her kullanıcı kullandığı operatör üzerinden ücretlendirilir. SMS Bedeli operatörlere göre değişiklik gösterebilir. Türk Telekom Grubu kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.
  • Kirtasiyedunyasi.com ve Türk Telekom Grubu kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

TÜRK TELEKOM KAMPANYASINA NASIL KATILIM SAĞLARIM?

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin ilk önce Türk Telekom uygulaması üzerinden şifre al butonuna tıklayarak kod karşılığında kampanyaya katılım sağlayabilir. Cep telefonu üzerinden katılmak isteyen kişiler ise KIRTASIYE boşluk TCKN yazıp 6262’ye kısa mesaj göndererek kampanya kodunu alabilirsiniz.

turk-telekom-kirtasiye-kampanya.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN