Türkiye için korkutan uyarı... Yarın dışarı çıkarken aman dikkat edin! İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ için kırmızı alarm verildi

Türkiye için korkutan uyarı... Yarın dışarı çıkarken aman dikkat edin! İstanbul, Çanakkale, Tekirdağ için kırmızı alarm verildi

Ekim ayı ile birlikte havalar iyice dengesizleşti. Soğuk hava ve sıcak havalar birbirine girerken uzmanlardan korkutan uyarı geldi. Vatandaşlar güncel hava durumunu yakından takip ederken 'Bugün hava durumu nasıl?' sorusu merak konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Türkiye için korkutan uyarı. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yarını işaret etti ve uyardı. İstanbul, Çanakkale ve Tekirdağ için kırmızı alarm verildi! Göz gözü görmeyecek.

Türkiye soğuk havaların etkisi altına girmiş durumda ancak beklenen yağışlar henüz kendisini göstermedi. Özellikle kar yağışı merakla beklenirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Yarın dışarı çıkacak olanlar dikkat! Türkiye için korkutan uyarı yapıldı. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten yarını işaret etti ve duyurdu. Göz gözü görmeyecek. İstanbul, Çanakkale ve Tekirdağ için kırmızı alarm verildi. Peki bugün hava durumu nasıl? Hangi bölgelerde yağış bekleniyor? İşte Kerem Ökten'in uyarıları ve güncel hava durumu...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Van, Hakkâri, Bitlis ve Muş çevreleri ile Ağrı ve Iğdır'ın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği belirtiliyor.

fggffg-38.jpg

Önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği bekleniyor. Rüzgarın ise; genellikle güneyli, iç ve doğu kesimlerde yer yer kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ UZMANINDAN YARIN İÇİN KORKUTAN UYARI: DIŞARI ÇIKACAKLAR AMAN DİKKAT!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda bulundu. İstanbul ve Çanakkale başta olmak üzere birçok ilde lodos beklediğini belirten Ökten, "Perşembe günü lodos kuvvetleniyor. Özellikle Çanakkale, Balıkesir ve Trakya tarafında etkili olacak. İstanbul'da da kendisini hissettirecek. Cuma günü de etkili olmaya devam etmesi bekleniyor..." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN