Türkiye yanıyor o ilimizdekiler kartopu oynuyor! Temmuz'un ortasında kar yağışı mucizesi

Türkiye yanıyor o ilimizdekiler kartopu oynuyor! Temmuz'un ortasında kar yağışı mucizesi

Türkiye'nin bir tarafı kavurucu sıcaklarla boğuşurken bir tarafı da kartopu savaşı yapıyor. Temmuz ayının ortasında kar yağışı mucizesi vatandaşı şaşkına çevirdi. Mevsimlerde birbirine karıştı.

Hafta sonu Artvin'de yaylaya çıkan gençler kartopu savaşı yaparken kıştan kalma görüntülerle vatandaşları şaşkına çevirdi. Kavurucu sıcakların üzerine görülen kar yağışı görüntüsü ise gülümsetti.

TEMMUZ’DA KAR YAĞIŞI

Artvin’de hafta sonu yaylaya çıkan gençler kar manzarasıyla karşılaştı. Kıştan kalma kar yağışının tadını çıkaran gençler kartopu savaşı yaptı. Gençlerin Temmuz ayındaki kar eğlencesi ise sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

1

Sıcak havadan bunalan vatandaşlar yaylanın yolunu tutarken Artvin'in 2.900 rakamla Bilbilan yaylasında bir grup genç Temmuz ayında kar sürprizi ile karşı karşıya kaldı.

KARTOPU SAVAŞI YAPTI

Yayla yolu üzerinde yol kenarında kar gören vatandaşın anın tadını doyasıya çıkardı. Araçlarını durdurarak kar üzerinde kartopu oynayan gençler görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaşınca büyük ilgi gördü.

5

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN