Türkiye'nin en zehirli yılanı! Tüm evleri istila etmeye başladı... Gördüğünüz gibi kaçın, zehri ile anında öldürüyor!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artmaya başladı. Kış uykusundan uyanan yılanlar tüm çevreye yayılırken o ilimizden gelen görüntüler herkesi şoke etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Tüm evleri istila etmeye başladılar. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Gördüğünüz gibi kaçın, zehri ile anında öldürüyor. İstila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. O ilimizden gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Tüm evleri istila etmeye başladılar. Uzmanlar saldırılara karşı uyardı. Gördüğünüz gibi kaçın! Zehri ile anında öldürüyor.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Mersin'den gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Tüm evleri istila etmeye başladı. Gördüğünüz gibi kaçın.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

Sıcaklıkların artması ile birlikte yılan vakaları hızla artmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Türkiye'nin en zehirli yılanı olan engerek yılanı Mersin'de evlere girmeye başladı. Pullarıyla dikkat çeken zehirli yılan bir evin odasında bulundu.

gfgffg-21.jpg

TÜM EVLERİ İSTİLA ETMEYE BAŞLADI

Ev sahipleri tarafından fark edilen dev yılan, ihbar üzerine gelen ekipler tarafından yakalanarak evden çıkarıldı. Yakalanan yılan ekipler tarafından doğaya salındı. Uzmanlar ise bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN