Türkiye'nin o ilinden korkunç haber geldi! O ilimizde zehirli yılan paniği... Dev yılanı görünce uykunuz kaçacak!

Türkiye'nin o ilinden korkunç haber geldi! O ilimizde zehirli yılan paniği... Dev yılanı görünce uykunuz kaçacak!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artışa geçti. Ülkemizde birçok yılan türü bulunurken o ilimizden korkunç haber geldi. Görenler şaştı kaldı! O ilimizde zehirli yılan paniği! Üzüm yaprağı toplarken canından oluyordu. Apar topar hastaneye kaldırıldı. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. İstila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar bu sefer insan yaşamına dahil oldu. Türkiye'nin o ilinden korkunç haber geldi! Artvin'den gelen kara haber herkesi tedirgin etti. Üzüm yaprağı toplarken canından oluyordu. Tek ısırığı ile hastanelik oldu. Uzmanlar uyardı, gördüğünüz gibi kaçın.

dfdffd-36.jpg

Son dönemde yılan haberleri sıkça karşımıza çıkmakta. Özellikle havaların ısınmasıyla yuvalarından akın eden yılanlar bu sefer ülkemizi sarmış durumda. Artvin'den gelen son görüntüler herkesi şoke etti.

TÜRKİYE'NİN O İLİNDEN KORKUNÇ HABER

Kötü haber bugün 13.17’de geldi. Artvin’de ilçeye bağlı Aşağı Maden köyünde yaşayan E.K. annesiyle birlikte evlerinin bahçesinde üzüm yaprağı topladığı sırada yılan soktu.

fgfggfgf-9.jpg

Yılanın zehri kısa sürede tüm vücuda yayılırken olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri genç kızın tedavisi için Artvin Devlet Hastanesine götürdü. Burada yapılan müdahalelerin ardından genç kız, tedavisinin devam etmesi için Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine sevk edildi.

UZMANLAR UYARDI: HIZLA YAYILIYORLAR

Gelen haber sonrası uzmanlar bölgede yaşayan vatandaşları yılan saldırılarına karşı uyardı. Havaların ısınmasıyla yılan vakaların hızla artacağını belirten yetkililer, saldırılara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN