Türkiye'ye acil durum uyarısı! O uzman "deprem olacak" diyerek uyardı: Bu tarihte tedbiri elden bırakmayın

Türkiye'ye acil durum uyarısı! O uzman "deprem olacak" diyerek uyardı: Bu tarihte tedbiri elden bırakmayın

Türkiye'ye acil durum uyarısı o uzmandan geldi: "Deprem olacak" diyerek uyardı! O tarihte tedbiri elden bırakmayın! Net tarih vererek Türkiye'de yaşanacak depremi açıkladı!

Hollandalı deprem uzmanı Frank Hoogerbeets, Türkiye'de gerçekleşebilecek bir depremi önceden tahmin etme yeteneğiyle tanınmış bir isim. Geçmişte Kahramanmaraş merkezli depremleri doğru tahmin etmesiyle ün kazanan Hoogerbeets, son tahminlerini paylaşarak dikkatleri çekti.

DEPREM KAHİNİNDEN Ö BÖLGE İÇİN DEPREM UYARISI

frank-hoogerbeets-kimdir-3.jpg

Dünya genelinde her gün değişik bölgeler hakkında deprem tahminlerinde bulunan ve uluslararası medyada geniş bir takipçi kitlesi bulunan Hoogerbeets, son tahminini doğu Türkiye için paylaştı. Sosyal medya hesabından duyurduğu bu tahminde, "Doğu Türkiye'ye işaret eden bu dalgalanma Şubat'taki kadar tatmin edici değil. Yani bu daha çok bir acil durum uyarısıdır. Umarım pek bir şey olmaz." ifadelerini kullandı.

O TARİHLERE DİKKAT

Ünlü deprem uzmanının dünya haritası üzerinde Türkiye'nin doğu illerini işaretlediği paylaşımı da dikkat çekti. Hoogerbeets ayrıca, bir takipçisinin "Yaklaşık ne zaman olabilir?" sorusuna, "Tahmini kritik zaman dilimi 8 Ekim'de zaten belirtilmişti. 12-16 Ekim" cevabını vererek, Ekim ortasını işaret etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN