Türklerin dev süt markası iflas bayrağını çekti! Kek ve poğaçaların vazgeçilmeziydi, duyan son ürünlere hücum etti

Türklerin dev süt markası iflas bayrağını çekti! Kek ve poğaçaların vazgeçilmeziydi, duyan son ürünlere hücum etti

Ekonomik kriz dev Türk şirketlerini vurmaya devam ediyor. İflas fırtınasına bir şirket daha katıldı. Türkiye’nin en büyük süt markalarından biriydi. O da iflas etti. Duyanlar marketlere akın etti. İşte detaylar

Konya merkezli tanınmış süt firması “Sel Süt,” borçlarını ödeyemediği gerekçesiyle iflas başvurusunda bulundu ve mahkeme kararıyla iflasına karar verilildi.

img-3605.jpeg

İFLAS SÜRECİNE GİRDİ

Halktv.com’un haberine göre; Ekonomik zorluklar, enflasyonun artması ve döviz kuru dalgalanmaları gibi faktörler nedeniyle şirket, iflas sürecine girdi. Konya 3. Asliye Ticaret Mahkemesi’nin verdiği kararla Süt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin iflası resmileşti ve bu durum, büyük şirketlerin ekonomik krizden nasıl etkilendiğini gösteren bir örnek oldu.

EKONOMİK KRİZ ŞİRKETLERİ VURDU

Sel Süt’ün iflası, iş dünyasındaki ve sektörlerdeki ekonomik sıkıntıların yansımalarını açıkça ortaya koyuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN