Tuvalet kağıtlarında %48 indirim geldi! O fiyatı görenler kuyruk oluşturacak... Stokçuları harekete geçiren hamle!

Tuvalet kağıtlarında %48 indirim geldi! O fiyatı görenler kuyruk oluşturacak... Stokçuları harekete geçiren hamle!

Ülkemizde yaşanan enflasyon ile birlikte en çok etkilenen ürünlerden birisi de tuvalet kağıdı oldu. Tuvalet kağıtlarındaki büyük indirim stokçuları harekete geçirdi. Bugün itibariyle gelen indirim ile birlikte 8'li tuvalet kağıtlarına yüzde 48 indirim yapıldı. Peki güncel tuvalet kağıtları ne kadar? İşte tüm detaylar...

İNDİRİM SONRASI BÜYÜK TALEP

Ülkemizde yaşanan tuvalet kağıdı zamları üzerine vatandaşlar tepki göstermeye devam ediyor. Yaşanan enflasyon ile birlikte en çok etkilenen ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdındaki fiyat artışı cep yakmaya devam ediyor. Pandemi dönemi, Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ve enflasyon ile birlikte fahiş fiyatlara ulaşan tuvalet kağıdı tüketicinin isyan etmesine neden oldu.

2022 yılı ile birlikte zam üstüne zam alan tuvalet kağıdı fiyatlarında yeniden düşüş yaşandı. Tuvalet kağıtlarında meydana gelen zamlı süreç ile birlikte pek çok vatandaş indirim kovalamaya başladı.

İndirim yakalayan vatandaşlar o marketin önünde uzun kuyruklar oluşturacak. 8'li tuvalet kağıdında o market yüzde 48 indirime gitti. İndirim sonrası tuvalet kağıdında büyük bir talep oluştu.

tuketici-urunleri-kategori.jpg

TUVALET KAĞITLARINDA DEV İNDİRİM

Enflasyon ile birlikte artışa geçen ayçiçek yağı ile birlikte tuvalet kağıtlarında da fahiş fiyat uygulandığı sosyal medyada tepki görmüştü. Tuvalet kağıdında indirim kovalayan vatandaşlar indirimli marketlerin önünde kuyruk oluşturdu.

Tuvalet kağıdına gelen indirim ile birlikte stokçularda harekete geçti. Market içerisinde yer alan tuvalet kağıtları hızlı bir şekilde tükenmeye devam ediyor. Vatandaşlar tarafından ilgi gören indirim fırsatı ayağına geldi.

shutterstock-1355090375-1030x687.webp

TUVALET KAĞITLARINDA %48 İNDİRİM

2022 yılı ile birlikte büyük zamlar alan tuvalet kağıdında yeni indirimler gündemde yer aldı. En temel ihtiyaçlardan birisi olan tuvalet kağıdında yüzde 48'e varan indirim görüntülendi. Migros tarafından duyurulan kampanya ile birlikte 8'li tuvalet kağıdında indirime gidildi.

İndirim sonrasında 8'li tuvalet kağıdı 76 liradan 39,90 liraya kadar düşüş yaşadı. Migros'ta satışa sunulan Maylo Süper Bambu Tuvalet Kağıdı 39,90 kuruş karşılığında alıcısını bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN