Üç boyutlu gömlek giydi, izleyenlerin gözleri kamaştı! Sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Milletvekili Mustafa Sarıgül, bu kez giydiği gömlekle gündem oldu. İşte detaylar...

1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla sosyal medya hesaplarından bir video paylaşan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, son zamanlarda artan sebze ve et fiyatlarına değinerek, "Acilen domatesle, biberle, etle de barışmamız lazım" dedi. Sarıgül paylaşımında şu notu düştü: "Domatesle, biberle, etle barışmak için köylüyle, çiftçiyle masaya oturmamız lazım."

GÖMLEĞİ, KONUŞMASININ ÖNÜNE GEÇTİ

Deneyimli siyasetçi, sözlerini şöyle sürdürdü: "1 Eylül Dünya Barış Günü'nde, ülkemiz için barışın boyutlarını bir başka noktaya da çekmek istiyorum. Bu anlamda bir barış için, barışmamız gerekenleri açıklıyorum. Bizim acilen domatesle, biberle, etle de barışmamız lazım."

Mustafa Sarıgül'ün video çekerken giydiği gömlek ise sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıcılar, gömleğin üç boyutlu olduğunu öne sürdü.

mustafa-sarigul-gomlek.jpg

Mustafa Sarıgül, daha sonra yaptığı paylaşımda ise, kameranın çekiminden dolayı gömleğinin farklı göründüğünü söyleyip fotoğrafını paylaştı.

mustafa-sarigul-gomlek-paylasimi.jpg

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN