Üniversiteli genç Meral Akşener'e ellerini gösterip ağladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yurt gezileri kapsamında ziyaret ettiği Tokat'ın Turhal ilçesinde bir üniversite öğrencisiyle yaşadığı diyalog kameralara yansıdı. Üniversiteli genç karşısında Akşener'i görünce nasır tutmuş ellerini gösterip gözyaşlarına boğuldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Tokat'ın Turhal ilçesinde gençlerin sorunlarını dinledi. Akşener'e, "Başkanım üniversite okuyorum ellerime bakın" diye seslenerek ellerini gösteren bir genç duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

"UÇAN TÜRKİYE MASALLARINI ANLATABİLİR MİSİN?"

Yaşanan diyalogları içeren videoyu, sosyal medya hesabından paylaşan Akşener, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı da etiketleyerek, "Gelip burada da türkü söyleyebilir misin? Uçan Türkiye masallarını Turhal'daki kardeşlerime de anlatabilir misin?" diye sordu.

Tokat'ın Turhal ilçesinde ziyaretlerini sürdüren İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e gençler sorunlarını anlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN