Ünlü isimlerden 10 Kasım mesajları: Saygı, minnet ve özlemle

Ünlü isimlerden 10 Kasım mesajları: Saygı, minnet ve özlemle

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85'inci yıldönümünde yurdun dört bir yanında törenler düzenleniyor. Ünlü isimler de 10 Kasım nedeniyle sosyal medya hesaplarından mesajlar paylaştı. İşte ünlülerin 10 Kasın paylaşımları...

Ünlü isimler, Atatürk için sosyal medya hesaplarından mesajlar ve fotoğraflar yayınladı. Türkan Şoray'dan Ajda Pekkan'a birçok isim Gazi Atatürk için paylaşım yaptı.

'ATAMIZA SONSUZA DEK MİNNETTARIM'

Pop dünyasının yıldızı Ajda Pekkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı , hasret ve minnetle anıyoruz … Atamıza ve eşsiz vizyonuna şimdi her zamankinden daha çok ihtiyacımız var . Bölgemizde ağır trajediler yaşanıyorken ve müslüman kardeşlerimiz 21. Yüzyılda hala bağımsızlık mücadelesi veriyorken, bize bu cennet vatanda barış huzur ve medeniyet içinde yaşama şansını veren Atamıza sonsuza dek minnettarım."

yeni-proje-34.jpg
Ajda Pekkan'ın paylaşımı

'DAİMA SENİN AYDINLATTIĞIN YOLDA...'

Yeşilçamın yıldızı Türkan Şoray'da "Ata’m…" diyerek 10 Kasım mesajını yayımladı: "Ata'm... Daima senin aydınlattığın yolda yürüyeceğiz…"

ACUN ILICALI: ÖZLEM, MİNNET VE SAYGIYLA ANIYORUM

TV8'in sahibi televizyoncu Acun Ilıcalı'da 'özlem, minnet ve saygıyla anıyorum' diyerek şöyle dedi: "100. yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü özlem, minnet ve saygıyla anıyorum."

yeni-proje-35.jpg
Acun Ilıcalı'nın paylaşımı

'ASLA UNUTULMAYACAK'

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın abisi Can Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gazi Atatürk'ü andı.

Can Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

"Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, tarihe yön veren büyük bir lider. Bir 10 Kasım'da daha onu anıyoruz. Sonsuz saygı, derin sevgi, özlemle yadediyor; fikirleriyle aydınlattığı yolda ilerlemeyi istiyoruz. Onun mirası, vatan sevgisi, hürmetle kalbimizde yaşamakta ve asla unutulmayacak"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN