Ünlü markanın kaşar peynirinin içerisinden eldiven çıktı! Artık yerken kırk kez düşüneceksiniz

Ünlü markanın kaşar peynirinin içerisinden eldiven çıktı! Artık yerken kırk kez düşüneceksiniz

Herkesin evinde olan ünlü markanın kaşar peynirinin içerisinden eldiven çıktı. Aldığı ürünü dilimlediğinde karşılaştığı manzara karşısında şaşkına dönen tüketici, kaşar peynirin içinden çıkanları kaydetmeyi ihmal etmedi…

Muğla’nın Milas ilçesi Ören Mahallesi’ndeki bir marketten çok ünlü bir markanın paketli kaşar peynirini alan vatandaş içerisinden plastik eldiven çıkınca şaşkına döndü. Ürünü satın alan vatandaş, bu durumu Milas Karya Haber’e bildirdi.

Yaşadığı durum karşısında hem şaşkın olduğunu hem de hayal kırıklığı yaşadığını belirten vatandaş, ürünü tüketmeyi düşünürken içinden plastik eldiven çıktığını söyledi.

kasar-peyniri-1.jpg

HENÜZ BİR AÇIKLAMA GELDİ

Mide bulandırıcı bu olay sosyal medyada da yankı getirirken, paketli kaşar peynirinin içinden plastik eldiven çıkması konusunda ne ürünün satışını yapan marketten ne de peynir markası yetkililerinden henüz bir açıklama gelmiş değil.

kasar-peyniri-2.jpg

Bu tür olaylar, gıda güvenliği ile hijyen standartlarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Üretim süreçlerinde hijyen ve kalite kontrolünün sıkı yapılması, bu tarz durumların yaşanmaması için büyük önem taşıyor.

kasar-peyniri-3.jpg

Bu gibi durumlarla karşılaşan tüketiciler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na, tüketici hakları derneklerine ya da direk ürünün üretici firmasına şikayetlerini iletebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN