Üsküdar'da akılalmaz olay! Onlarca kişi bir çocuğu zor kurtardı

Üsküdar'da akılalmaz olay! Onlarca kişi bir çocuğu zor kurtardı

Üsküdar'da yüzmek için denize giren çocuğun çırpındığını gören bir vatandaş, denize atlayarak çocuğu kurtarmaya çalıştı. Çocuğu karaya çıkartmakta zor anlar yaşayan vatandaşa, etrafta bulunan onlarca kişi piknik örtüsü sarkıtarak yardım etmeye çalıştı. Uzun uğraşlar sonrası bota alınan çocuğun hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Akılalmaz olay dün 17.30 sıralarında Üsküdar, Beylerbeyi sahilde meydana geldi. Serinlemek için denize giren bir çocuk kısa süre sonra suda çırpınmaya başladı. Çocuğun çırpındığını gören vatandaşlar 112 sağlık ekibine ihbarda bulunurken bir vatandaş ise denize atlayarak çocuğu kurtarmaya çalıştı. Çocuğu karaya çıkartmakta zor anlar yaşayan vatandaşa etrafta bulunan vatandaşlar denize atlamak yerine piknik örtüsü sarkıtarak yardım etmeye çalıştı.

Daha sonra olay yerine gelen Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri çocuğu denizden çıkartarak bota aldılar. İlk müdahalenin yapıldığı çocuk hastaneye kaldırılırken vatandaşların, “yaşıyor, yaşıyor” demesi dikkat çekti. Denizde yaşanan can pazarı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

YORUMLAR (4)
4 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN