Uzman isim uyardı! Stratosfer büyük bir darbe alacak, herkes önlemini alsın: Aniden ve kuvvetli bir şekilde gelecek...

Uzman isim uyardı! Stratosfer büyük bir darbe alacak, herkes önlemini alsın: Aniden ve kuvvetli bir şekilde gelecek...

Uzman isim tarafından paylaşılan son dakika haberi kabus niteliğinde oldu. Stratosfer hakkında yaptığı paylaşım korkuttu. Milyonlarca vatandaşı uyaran uzman isim, aniden ve kuvvetli bir şekilde geleceğini işaret ederek uyardı. İşte tüm detaylar...

Dünya atmosferinde bulunan katmanlardan birisi olan Stratosfer için uyarı paylaşıldı. Uzman isim tarafından gelen paylaşım ile birlikte büyük bir darbe alacağı söyleniyor. Aniden ve kuvvetli bir şekilde bastıracak ifadeleriyle, kabus dolu detayları paylaştı.

OZON TABAKASINA BÜYÜK DARBE

Atmosfer katmanlarına dair uzman isimden uyarılar geldi. Geçtiğimiz dönemlerde ozon tabakasının delinmesine dair paylaşımlar gündeme gelirken, bu kez stratosfer katmanı gündemde yerini aldı. Atmosferin 2. katmanı olarak da bilinen stratosferde ozon gazları yoğun miktarda bulunur. Güneş ışınlarını üzerine çeken bu gazlar katmanın ısınmasına neden olur.

Kritik öneme sahip olan bu katmanda ozon tabakası yer alır. Güneşten gelen zararlı ışınları engeller ve yaşamı koruyucu katman olarak bilinir. Son dönemlerde ozon tabakasının delinmesine dair gelen paylaşımların ardından uzman isimden felaket uyarısı yapıldı.

cascsaascasc-fpyb-cover.webp

ANİDEN VE KUVVETLİ GELECEK

Atmosfer katmanları arasında Troposferin hemen üzerinde yer alan Stratosfer hakkında uzman isimden açıklamalar geldi. 2023 yılı itibariyle büyük bir darbe alacağı paylaşılan Stratosfer (ozon tabakasının bulunduğu katman) büyük bir darbe alacak.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile duyuran meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, "Bu sene Stratosfer erken darbe alıyor. Hem de sağlam bir darbe. Kış koşulları çok ani ve kuvvetli gelecek..." ifadeleriyle açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN