Uzun kuyruklar oluştu! Bolu'da yollar kapanmıştı, tekrar ulaşıma açıldı

Çankırı'nın Çerkeş ilçesi ile Bolu'nun Gerede ilçeleri arasında dün akşam şiddetini arttıran kar yağışı sonrası oluşan yoğun trafik nedeniyle D-100 kara yolu ulaşıma kapatılmıştı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya da aynı yerde mahsur kaldığını paylaştığı video ile aktardı.

Karayolları Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamada dün akşam şiddetini arttıran yoğun kar yağışı nedeniyle Çerkeş ile Gerede arasında yer alan Kemikli Rampasında ulaşımın aksadığını D-100 kara yolunun Çerkeş'ten itibaren geçici olarak ulaşıma kapatıldığını aktardı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya da aynı mevkide mahsur kaldığını sosyal medya hesabından paylaştığı video ile açıkladı. Kaya, 'Çerkeş - Gerede arasında 9 saatten beri mahsur durumdayız' notuyla paylaşımını yaptı. Ekipler aralıksız çalışarak Çerkeş ilçesinden itibaren İstanbul istikametine ulaşımın açılmasını sağladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir