Vakalar tırmanınca kritik uyarı geldi: Eş dostla görüşmeyi kesin

Vakalar tırmanınca kritik uyarı geldi: Eş dostla görüşmeyi kesin

Türkiye'de vaka sayıları 45 bine dayandı, Halk Sağlığı Uzmanı Nuriye Ortaylı artan vakalara karşı kritik uyarılarda bulundu: İmkanı olan herkes uzaktan çalışmaya geçsin. Eş dostla görüşmeyi kesin.

Sağlık Bakanlığı, Günlük Koronavirüs Tablosu'na göre Türkiye'de son 24 saatte 368 bin 913 Kovid-19 testi yapıldı, 44 bin 869 kişinin testi pozitif çıktı, 160 kişi yaşamını yitirdi.

Halk Sağlığı Uzmanı Nuriye Ortaylı ise artan koronavirüs vakalarına karşı sosyal medya hesabından hayati uyarılarda bulundu.

'EŞ DOSTLA GÖRÜŞMEYİN'

İmkanı olan herkesin uzaktan çalışmaya geçmesi gerektiğinin altını çizen Ortaylı, "Yürüyebileceğiniz mesafelere yürüyün, alışverişi kısa tutun, az kalabalık saatleri seçin. Maske önemli, havalandırma çok önemli. Eş dostla görüşmeyi kesin. En azından şubat başına kadar" ifadelerini kaydetti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN