Vali Yerlikaya'dan deprem sonrası mesaj

Vali Yerlikaya'dan deprem sonrası mesaj

Düzce'de meydana gelen ve çere illerden de hissedilen 5.9'luk depremin ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında "Herhangi bir olumsuz ihbar bulunmamaktadır." dedi.

Düzce Gölyaka'da 5.9'luk depremin ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Yerlikaya, "An itibariyle ilimizdeki 112 ve AFAD merkezinize gelen herhangi bir olumsuz ihbar bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşım yapan Yerlikaya'nın mesajı şöyle;

"AFAD verilerine göre saat 04.08’de Düzce Gölyaka merkezli 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem İstanbul’dan da hissedilmiştir. Konuyu takip ediyoruz. Allah, her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun.

İlimizde de hissedilen Düzce Gölyaka merkezli depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. An itibariyle ilimizdeki 112 ve AFAD merkezinize gelen herhangi bir olumsuz ihbar bulunmamaktadır. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN