DHA muhabiri deprem anlarını ağlayarak anlattı: Şehirde elektrik yok, çok paniğim

DHA muhabiri deprem anlarını ağlayarak anlattı: Şehirde elektrik yok, çok paniğim

Düzce'de meydana gelen 5.9 şiddetindeki depremin ardından DHA muhabiri Tezcan Solmaz, katıldığı canlı yayında deprem anlarını ağlayarak anlattı. Tezcan, "Şu an da şehirde elektrik yok, internet yok. Herkes dışarıda herkes ağlıyor. Evlerde eşyalar yıkıldı. Çok paniğim çok korkuyorum şu anda." dedi.

İstanbul ve çevresinde saat 04.08'de hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD depremin büyüklüğünü 5.9 olarak açıklarken merkez üssünün Düzce Gölyaka olduğu öğrenildi.

Depremin ardından DHA muhabiri Tezcan Solmaz, katıldığı bir televizyon canlı yayınında deprem anlarını ağlayarak anlattı. Tezcan, Düzce'de olduğunu belirterek "Şu an da şehirde elektrik yok, internet yok. Herkes dışarıda herkes ağlıyor. Evlerde eşyalar yıkıldı." dedi.

Tezcan'ın depremle ilgili aktardıkları şu şekilde:

"Ben Düzce’deyim çok büyük bir sarsıntı ile uyandık. Şu an da şehirde elektrik yok, internet yok. Herkes dışarıda herkes ağlıyor. Evlerde eşyalar yıkıldı. Çok paniğim çok korkuyorum şu anda.

Garip bir duman var. Muhtemelen sobalı bir evden çıkıyor. Benim olduğum yerden hissediyorum tabi. Toz gibi bir duman hissediyorum. Sokakta bir toz bulutu var şu anda. Düzce merkezdeyim ben şu an. Zannediyorum binaların sarsıntısı ile binalarda biriken tozlar yükseldi. Çünkü bir is kokusu alamıyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN