Varlık Fonu'nun eski başkanı Mehmet Bostan'a tutuklama

Varlık Fonu'nun eski başkanı Mehmet Bostan'a tutuklama

Eski Varlık Fonu Başkanı Mehmet Bostan ve Mineks Uluslararası Sermaye ve yatırım danışmanlığı firmasının yönetim kurulu başkanı Bülent Göktuna, "25 milyon dolarlık usulsüz bir komisyona aracılık ederek devleti zarara uğrattıkları" suçlamasıyla tutuklandı.

Eski Varlık Fonu Başkanı Mehmet Bostan ve Mineks Uluslararası Sermaye ve yatırım danışmanlığı firmasının yönetim kurulu başkanı Bülent Göktuna "usulsüzlük" suçlamasıyla tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi.

basliksiz-1a.jpg
Mehmet Bostan ve Bülent Göktuna

Haberi gazeteci Toygun Atilla, Patronlar Dünyası'ndaki yazısında duyururken, 2017'de Mehmet Bostan'ın Varlık Fonu başkanlığı görevinden alındığını hatırlatarak, 2018'de dönemin Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın, Varlık Fonu'nda 25 milyon dolarlık bir açık olduğunu tespit ettiğini öne sürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN