Ve beklenen gün geldi çattı! Montları çıkaracağımız tarih açıklandı... İki platform da doğruladı

Ve beklenen gün geldi çattı! Montları çıkaracağımız tarih açıklandı... İki platform da doğruladı

Herkesin beklediği o an geldi çattı. Yazlıklar kalkıyor kışlıklar bir bir dolaba yerleşiyor. Uzmanlar onay verdi vatandaşlar hazırlıkları başlattı. Herkes montlarını hazırda tutsun tir tir titreyeceksiniz. İşte güncel hava durumu detayları…

Uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden havalar vatandaşları da tedirgin ediyor. Sıcak geçen Eylül'ün ardından önce Ekim sonra da Kasım ayında havaların soğuması beklenirken vatandaş hüsrana uğradı. Havalar sıcak giderken barajlardaki doluluk oranları da her geçen gün düşmeye devam ediyor. Uzman isimler Kasım ayı müjdesini verdi. Montlar, kazaklar, bereler sonunda gün yüzüne çıkıyor. 2 platformda onay verdi. Her şey o tarihte başlıyor. İşte güncel hava durumu detayları…

HAVALAR BİR ANDA SOĞUYACAK

Güncel hava durumu detaylarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan HavaCity, uzun zamandır beklenen müjdeyi verdi. Su geçirmeyen montlarını kabanlarını hazırlayın diyerek müjdeyi duyuran HavaCity, yağışlı havaların yakın olduğunu duyurdu.

yagis-1.jpg

UZMAN İSİM O TARİHİ İŞARET ETTİ

Türkiye'de yaşanan güncel hava detaylarını günbe gün paylaşan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, Perşembe gününü işaret ederek tüm İstanbulluları uyardı. Yağışların şakır şakır geldiğine duyuran uzman isim, gök gürültülü yağışlara herkesin hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı.

soguk-hava-2.jpg

Marmara Bölgesi'nin bölgesinde boydan boya etkili olacak yağışların öğle saatleri itibariyle Batı Karadeniz'de etkili olacağını belirtti. “Az kaldı” sözleri ile yağışlı havaları işaret eden Kerem Ökten, Yarından itibaren sonbaharın hissedileceğini aktardı. Kerem Ökten 20 Kasım tarihini işaret ederek havaların daha da soğuyacağını müjdeledi. Sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşım ile güncel hava durumunu paylaşan Ökten şu sözleri dile getirdi:

“Perşembe sabahı İstanbul'da şakır şakır yağmur var. Gök gürültüsü de olacak. Marmara bölgesini boydan boya geçecek. Öğlenleyin Batı Karadeniz yağmur sesleri ile şenlenecek. Az kaldı. Yarından sonra Sonbahar'ı hissedeceğiz. Öyle ki; 20 Kasım itibariyle montlara geçiş yapacağız…”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN