Velilere kötü öğrencilere iyi haber! Tatil haberini Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu

Velilere kötü öğrencilere iyi haber! Tatil haberini Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu

Son dakika haberi... Tüm Türkiye bugün coşkuyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü kutladı. Kutlamalar halen devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren bir haberi duyurdu. Veliler bu habere üzülürken öğrenciler bayram edecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tatil müjdesi geldi. Peki 30 Ekim Pazartesi günü okullar tatil mi? İşte ayrıntılar haberimizde...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü tüm Türkiye'de coşkuyla kutlanmaya devam ediliyor. Kutlamalar gece yarısına kadar devam edecek ancak gelen son dakika haberi milyonlarca öğrenciyi sevince boğdu. Vatandaşlar '30 Ekim Pazartesi günü okullar tatil mi?' sorusunu araştırırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan beklenen açıklama geldi. Velilere kötü öğrencilere iyi haber! Tatil haberini Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. İşte 30 Ekim Pazartesi günü okullar tatil mi? sorusunun yanıtı...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU: MİLYONLARCA ÖĞRENCİ BAYRAM EDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla 30 Ekim Pazartesi günü; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin 1 günlüğüne tatil edildiğini açıkladı.

30 EKİM PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet'in 100. yılının coşkuyla kutlandığını belirterek "Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum." dedi.

ghhg-47.jpg

İLK ARA TATİL NE ZAMAN, 9 GÜN MÜ?

Birinci dönem ara tatili, 13 Kasım 2023 Pazartesi başlayacak ve 17 Kasım 2023 Cuma sona erecek. Hafta sonları ile birlikte kasım tatili 9 gün olacak.

YARIYIL TATİLİ (SÖMESTR) NE ZAMAN 2024?

Yarıyıl tatili, 22 Ocak 2024 Pazartesi başlayıp 2 Şubat 2024 Cuma tamamlanacak. İkinci dönem, 5 Şubat 2024 Pazartesi başlayacak ve 14 Haziran 2024 Cuma sona erecek.

hghg-2023-10-29t222435-226.jpg

İKİNCİ ARA TATİL (NİSAN TATİLİ) NE ZAMAN 2024?

İkinci dönem ara tatili ise 8 Nisan 2024 Pazartesi ile 12 Nisan 2024 Cuma tarihleri arasında yapılacak. Ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5. sınıfları, ortaöğretim kurumlarının hazırlık ve 9. sınıfları ile pansiyonda kalacak öğrencilere yönelik okul hakkında bilgilendirme, akademik ve mesleki gelişimlerini destekleme, yeni girdikleri eğitim ortamına kısa sürede uyum sağlama amacıyla gerekli rehberlik çalışmaları yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN