Villadaki patlamada ceset şoku! Bahçıvan alevler içinde sokağa fırladı

Bursa'da 3 katlı villada kan donduran olay yaşandı. Patlamanın ardından çıkan yangında kıyafetleri tutuşan bahçıvan alevler içinde sokağa fırladı. Yangını söndürdükten sonra inceleme yapan ekipler, villanın bodrum katında ceset buldu. Cansız bedeni bulunan kişi 'yangında mı öldü yoksa öldürüldü mü' sorusu halen belirsizliğini koruyor.

Kan donduran olay Bursa'nın İnkaya Mahallesinde 3 katlı bir villada meydana geldi. Sahipleri yurt dışında yaşayan villada bahçıvanlık yapan Ali Vurgun binaya girdiğinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama yaşandı.

Patlamanın ardından villanın bodrum ve çatı katında yangın çıkarken diğer katlarda camlar kırıldı.

BAHÇIVAN ALEVLER İÇİNDE SOKAĞA FIRLADI

Yangının ortasında kalan Ali Vurgun'un kıyafetleri tutuştu. Alevler içerisinde kendini sokağa atan adamın yardımına çevredekiler yetişti. Tutuşan kıyafetleri çıkarılan Vurgun'un vücudunda yanıklar oluştu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi intikal etti. Yaralı adam olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İtfaiye ekipleri ise yaklaşık 1 saat süren çalışmayla yangını kontrol aldı.

BODRUMDA CESET ŞOKU

Söndürme çalışmasının ardından içeride inceleme yapan ekipler bodrum katta bir kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Vücudundaki yanıklar nedeniyle kimliği belirlenemeyen ceset, DNA testi ve otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

ÖLDÜ MÜ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Tedavisi süren Vurgun'un ilk ifadesinde, villadaki cesedin M.Ş'ye (52) ait olduğunu söylediği öğrenildi.

Cansız bedeni bulunan kişinin hem kimlik tespiti hem de yangında mı yoksa daha önce başka bir nedenle mi öldüğü, ayrıca patlamanın nedenine ilişkin polis tarafından başlatılan araştırma devam ediyor.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Bahçıvanın alevler içinde kendini sokağa attığı anlar çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde patlamanın ardından villadan duman yükseldiği, bahçıvanın alev alan kıyafetleriyle kendini sokağa attığı, çevredeki bir kişinin giysilerini çıkarmasının ardından ambulansa alındığı anlar yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN