Vodafone, Türk Telekom, Vodafone hattı kullananlar dikkat! 185 TL’nizi anında geri alabilirsiniz… Bu ayrıntıyı gözden kaçırmayın

Vodafone, Türk Telekom, Vodafone hattı kullananlar dikkat! 185 TL’nizi anında geri alabilirsiniz… Bu ayrıntıyı gözden kaçırmayın

Türkiye’de en çok kullanılan hatlardan olan Vodafone, Türk Telekom, PTTCell ile Turkcell kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı! Bu hatlardan birini kullanıyorsanız önceki döneme ait alacağınız geri ödemeler olabilir. 185 liranız çöpe gitmesin… İşte konuya ilişkin detaylar…

Ülkenin hemen hemen her yerinde cep telefonu kullanmayan kişi kalmadı denilebilir. Kullanıcı sayısı bu kadar çokken cep telefonu hat aboneliklerinde de sık sık fiyat artışı yaşanıyor. Geçtiğimiz yıllarda 50 ila 100 lira arasında faturalı hat kullanma imkanı varken bu rakamlar şimdilerde 200 liraların üstüne çıktı. Faturalı hat kullananlar ise bu gelişmeye dikkat etsin. Abonelerin geçmiş dönemden kalan bakiyeleri geri iade ediliyor. 185 liraya kadar olan iadeleri almak için ise bu ayrıntıya dikkat edilmesi lazım.

TURKCELL KULLANICILARI İADEYİ NASIL ALABİLİR?

Turkcell kullandıktan sonra aboneliğini iptal ettiren kişiler iptal işleminden sonra "Kredi Talep/TL İade Talebi" aracılığı ile hesap bakiyelerini ya da TL tutarlarını sorgulayabiliyor. İptal edilen tarihten itibaren 2 yıl içinde “Alacak Sorgulama ve TL İade Talep” menüsü ile sorgulama yapılabiliyor. Geri ödeme için talep yapıldıktan sonra 15 gün içinde iadeler yapılıyor.

hat.jpg

TÜRK TELEKOM, PTTCELL VE VODAFONE İADEYİ NASIL ALABİLİR?

Vodafone tarafından yapılan bir açıklamaya göre, aboneliğini iptal eden faturasız kullanıcılar, hesaplarında olan bakiyeyi geri alabiliyor. İptal edilen tarihten itibaren 2 yıl içinde yapılan iade talebinden sonra 15 gün içinde iadeler yapılıyor.

hat2.jpg

Başvuru yapmayanların bakiyeleri ise iki yıl saklanıyor. Tekrar Vodafone üyeliği yaptıklarında ise otomatik olarak yükleniyor. Faturasız hat kullananlar ve hattını başka servise transfer edecekler hat bakiyelerini kontrol ettikten sonra iadeyi alabilir. İade miktarları 185 lira olanlar iadeyi alabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN