Yarın donacağız ama asıl soğuk hava çarşamba günü geliyor! Tüm Türkiye'yi etkisi altına alacak

Yarın donacağız ama asıl soğuk hava çarşamba günü geliyor! Tüm Türkiye'yi etkisi altına alacak

Soğuk hava son günlerde etkisini gösterirken meteorolojik kaynaklardan edinilen bilgilere göre yarın resmen doyacağınız ama asıl soğuklar çarşamba günü geliyor! Bu sefer tüm Türkiye bu soğukların etkisi altında kalacak. Şimdiden önlemlerinizi alsanız iyi olur…

Oldukça sıcak bir yaz mevsiminin ardından kış mevsimi etkisini göstermeye başladı. Yağışlar geç gelse de artık ülke genelinde yağmurlu havalarda etkili oluyor. Öte yandan havaların aniden soğuması, herhangi bir ısı geçişi olmaması vatandaşları zor duruma sokarken yeni bir bilgiye göre yarın soğuk olacak. Öte yandan çarşamba günü ise daha fazla soğuk hava beklentisi var.

1-010.jpg

ASIL YAĞIŞLAR O ZAMAN GELECEK

Sosyal medya hesabından sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yarın için Marmara ve Kıyı Ege’nin yağışlı olacağından söz etti. Öte yandan İstanbul’da ise tüm gün yağış olacağını söyleyen uzman isim havaların daha da soğuyacağını açıkladı.

3-001.jpg

Asıl yağışların 6 aralık çarşamba günü ülke genelini etkisi altına alacağını ifade eden Ökten, bu yağışların daha kuvvetli ve daha uzun süreli olacağını ifade etti. Ayrıca yağışların 3 gün boyunca ülkeyi etkileyeceğini de dile getirdi. Uzman isim paylaşımında tam olarak şunları ifade etti:

“Yarın Marmara ve Kıyı Ege yağışlı olacak. İstanbul'da tüm gün yağış var. Havalar soğuyor. Bu cephe 1 günlük. Asıl yağışlar 6 Aralık Çarşamba günü geliyor ve Ülke genelinde etkili olacak. Daha kuvvetli yağışlar ve uzun süreli. 3 gün istasyoner bir şekilde Ülkemizi etkileyecek...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN