Yarına kadar giden ucuza alacak! Tarım Kredi 30'lu yumurtada dev indirim, fiyatı görenler koli koli alacak

Yarına kadar giden ucuza alacak! Tarım Kredi 30'lu yumurtada dev indirim, fiyatı görenler koli koli alacak

Protein denilince ilk akla gelen yumurta da zamlardan nasibini almış durumda. Ancak Tarım Kredi Marketleri 30'lu yumurtada dev indirim yaptı. İndirimden haberi olan vatandaş ise soluğu Tarım Kredi marketlerinde aldı.

Yumurta fiyatlarının yükselmesi, tüketiciler için ekonomik zorluklar yaratıyor. Özellikle düşük gelirli aileler için temel bir besin kaynağı olan yumurtanın fiyatının artması, aile bütçelerini zorlamaya başladı. Ayrıca, restoranlar ve gıda işletmeleri gibi işletmeler de artan maliyetlerle karşı karşıya kaldıkları için fiyatları artırma politikasındalar. Özellikle yem fiyatlarındaki artış durdurulamıyor. Yumurta üretimi için kullanılan yemlerin fiyatlarındaki artış, üreticilerin maliyetlerini yükseltiyor. Bu durum, yumurta üreticilerinin kar marjlarını düşürüyor ve fiyatları yükseltmelerine sebep oluyor.

YARINA KADAR GİDEN UCUZA ALACAK! TARIM KREDİ 30'LU YUMURTADA DEV İNDİRİM, FİYATI GÖRENLER KOLİ KOLİ ALACAK

Ancak ailelerin pek çok üründe fiyat araştırması yaptığı zincir marketlerden biri olan Tarım Kredi Marketlerinden sevindirici o haber geldi. Tarım Kredi Marketleri M boy 30'lu yumurtanın fiyatını 85 TL olarak açıkladı. Yumurta fiyatına yapılan indirimden haberi olan vatandaş ise soluğu Tarım Kredi Marketlerinde aldı.

yumurta-xfdv.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN