Yerde bulduğu yılana suni teneffüs yaptı! Görenler hayretler içinde baktı: 1 saat boyunca uğraştı ve sonunda...

Yerde bulduğu yılana suni teneffüs yaptı! Görenler hayretler içinde baktı: 1 saat boyunca uğraştı ve sonunda...

Genelde insanlar yılanlardan aşırı derece korkar. Dünyanın en zehirli canavarları olan yılanlar son zamanlarda artan popülasyonları ile doğa yerine insan yaşamına dahil olmaya başladı. Sosyal medyada paylaşılan son görüntüler ise herkesin ağzını açık bıraktı. Böcek ilacıyla zehirlenen yılanı yerde gördüğü gibi suni teneffüs yapmaya başladı. Çevredekiler hayretler içinde izledi. 1 saat boyuncu suni teneffüs yapan adımın sonu ise...

Yılanlara dokunmak oldukça zordur. İnsanlar yılanlara dokunmaktan oldukça ürperirken bu adam yerde bulduğu yılanı öptü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tüyleri diken diken etti. Herkes bu adamı konuşuyor. Atul Sharma isimli bir polis memuru Hindistan'ın Narmadapuram kentindeki bir evde böcek ilacıyla zehirlenen ve hareketsiz bir şekilde yatan yılana öyle bir şey yaptı ki... Çevredekiler hayretler içinde izledi. 1 saat boyunca yılana suni teneffüs yaptı!

SOSYAL MEDYA BU GÖRÜNTÜLERLE ÇALKANIYOR

Hindistan'ın Madhya Pradesh eyaletindeki Narmadapuram bölgesinde yaşayan vatandaşlar böcek ilacı zehirlenen yılanı öldürmeye çalışırken hayatlarının şokunu yaşadı. Böcek ilacından dolayı yerde baygın olarak duran yılanı fark eden polis memuru Sharma, hemen yılanın ağzına yapıştı.

hghghg-2023-10-27t140943-987.jpg

YERDE BULDUĞU YILANA SUNİ TENEFFÜS YAPTI!

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler yoğun ilgi görürken Sharma yerde yatan yılanın yanına gelerek önce nefes alıp almadığını ve nabzını kontrol etti. Yılandan hareket alamayan adam bir eliyle başını tutarak diğer eliyle üzerine su dökmeye başladı.

gfgfgfgf-2023-10-27t141043-708.jpg

Yılanın nefes alışverişinin düzelmesini isteyen Sharma suni teneffüs yaparak ve üzerine su dökerek onu hayata geri döndürmeyi başardı. 1 saat süren çabanın sonucunda hareketlenen yılan ormana geri bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN