Yıllar öncesinden uyarmıştı... Baba Vanga'nın korkunç kehaneti gerçek oldu! İşte 2024 yılında bizi bekleyen büyük tehlike

Yıllar öncesinden uyarmıştı... Baba Vanga'nın korkunç kehaneti gerçek oldu! İşte 2024 yılında bizi bekleyen büyük tehlike

Özel hayatıyla herkesin ilgisini çeken Bulgar kahin Baba Vanga, önceden yaptığı kehanetler ile merak konusu olmaya devam ediyor. Ölümünün 28. yılının ardından halen konuşulan Baba Vanga'nın son kehaneti tüyleri diken diken etti. Yıllar önce uyarmıştı. Baba Vanga'nın korkunç kehaneti gerçek oldu! Duyanlar kaçacak delik arıyor. İşte 2024 yılında bizi bekleyen büyük tehlike...

Kehanetleri ile tüm dünyada tanınan Bulgar kahin Baba Vanga'nın 2024 yılı için dedikleri merak konusu oldu. Daha önce birçok olayı önceden tahmin eden Baba Vanga bu sefer tüyleri diken diken etti. Yıllar önce uyarmıştı... Baba Vanga'nın korkunç kehaneti gerçek oldu!

İngiliz Metro gazetesi, Baba Vanga'nın 2024 için yaptığı kehanetleri tek tek sıraladı. Gerçekleşmesi ihtimal olan bu olaylar şimdiden herkesin tüylerini diken diken etti.

YILLAR ÖNCE UYARDI... SALDIRILAR BAŞLAYACAK

Baba Vanga'nın, içinde bulunduğumuz yıl için pek çok tahminde bulunduğu hatırlatılıyor. Baba Vanga özellikle Avrupa'ya yönelik terörist saldırıları ve siber saldırıların olucağını söyledi.

Son günlerde Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşen terör saldırısının ardından, Baba Vanga'nın terör saldırılarını artırma uyarısı yeniden gündeme geldi. Bu durum, Baba Vanga'nın öngörülerinin ciddiyetini artırdı ve insanları tedirgin etti.

yeni-proje-2024-04-06t104840-932.jpg

Baba Vanga'nın, siber saldırılarda da artış beklediği ifade ediliyor. Özellikle 2023 yılında yaşanan kapsamlı siber saldırılar, Baba Vanga'nın öngörülerini güçlendiriyor.

EKONOMİK KRİZ KAPIDA

Artan borç seviyeleri ve artan jeopolitik gerilimlerin ana faktörler olmasıyla birlikte, Baba Vanga, 2024 yılında küresel ekonomiyi etkileyecek büyük bir ekonomik kriz olacağını tahmin etti.

yeni-proje-2024-04-06t104930-990.jpg

Bu krizin, artan borç seviyeleri, jeopolitik gerilimler ve ekonomik gücün Batı'dan Doğu'ya kayması gibi birçok faktör tarafından tetikleneceğini öngördü. Baba Vanga 2024 için korkunç hava olaylarının ve doğal afetlerin yaşanacağını öngördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN