Yine bir Starbucks protestosu! Müşteriler, protestocu kadının söylediklerine sessiz kalmadı! Görüntüler tepki çekti!

Son dönemde yaşanan İsrail- Filistin savaşında, İsrail'i protesto etmek isteyen bir kadın Starbucks'a gelerek, oturan müşterilere tepki gösterdi. Kadının gençlere, "Ahirette ödeşeceksiniz, siz insan mısınız?" dediği duyuldu.

İsrail'in Filistin'e uyguladığı insanlık dışı saldırılar sonrası İsrail'e ait olduğu ileri sürülen bazı markalara karşı boykot çalışması başlatılmıştı. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde protesto amaçlı zincir restoran ve kafelere karşı çeşitli eylemler düzenlemişti. Bunlara bir yenisi daha eklendi.

Akşam saatlerinde sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde bir kadının, çoğunlukla gençlerin oturduğu bir Starbucks şubesine gelerek, müşterilere "Ahirette ödeşeceksiniz, siz insan mısınız? Siz Müslüman mısınız? Burası Müslüman bir ülke. Bebekler katlediliyor. Yazıklar olsun" dediği duyuldu. Gençlerin ise, kadının söylediklerine karşı sessiz kalmadığı ve "Burası laik bir ülke" dediği duyuldu. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kısa sürede gündem oldu.

Öte yandan geçtiğimiz gün, bir grup vatandaş, Kocaeli'de bulunan Starbucks'a gelerek eylem yapmış ve oturan müşterilerin içeceklerini yerlere dökmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN